Politológus a szalonban

Boros Bánk Levente politológus, műsorvezető volt a vendége az Egri Csillag Szalon legújabb találkozójának. A politológussal ifj. Herman István beszélgetett többek között a jelen politikai helyzetről és a várható választási kampányról.

Boros Bánk Levente nem sokkal a rendszerváltás után döntött úgy, hogy politológia szakra jelentkezik. Mint mondta: családjában mindig fontos volt a politika, az indíttatást otthonról kapta. Arra a kérdésre, hogy ma mi a politológus szerepe, azt válaszolta: az a legfontosabb , hogy megértessék az emberekkel, mi történik a környezetükben.
Boros Bánk Levente a médiában is szerepet vállalt: az egyik csatornán politikai műsort vezet. Mint mondta, ehhez szükséges egy megfelelő érdeklődés a közélet iránt, lényeglátó képesség, és fel kell tudni ismerni az információk között a valós híreket. A Polgárok Házában megtartott találkozón beszélt a jelenkori politikai helyzetről és a választási kampányról is, utóbbival kapcsolatban hangsúlyozta: kemény és negatív kampány várható.