Ökölvívás: Eger – Kecskemét 14-8

Korábban mindennapos eseménynek számított a városok, illetve egyesületek közötti ökölvívó mérkőzés. Ezt elevenítette fel az Egri Városi Sportiskola azzal, hogy meghívta a kecskemétieket. A különböző korosztályokban és súlycsoportokban 11 mérkőzést rendeztek. Az egriek 14-8-ra nyerték a találkozót.

Az egriek kékben, a kecskemétiek pirosban. Az Egri Városi Sportiskola – Kecskeméti SC mérkőzést hosszas egyeztetés előzte meg. A két vezetőedző, Dorkó Péter és Konkoly István igyekezett mindenkinek ellenfelet találni. Ez nem minden esetben sikerült, így a hazaiaktól Szendrei Péter, vagy éppen Könnyű Richárd az esemény után, a Tehetség a Tehetségért, Sport és Művészeti Gálán bokszolt. Az ő eredményeik nem számítottak bele a csapattalálkozó összpontszámába. A program egy bemutató és 11 tétre menő találkozót tartalmazott, benne két kispesti ökölvívóval, akik Szántó Imrével, vagyis Öcsi bácsival érkeztek.
A serdülőknél az egri Lakatos Márk pontozással veszített, majd a serdülő 48 kg-ban Blaskó Nikolasz szerezte a hazaiak első két pontját, miután pontozással nyert Gulyás Dominik ellenében. Nikolasznak ez volt az első mérkőzése. Korábban más sportágakkal is próbálkozott.
Balogh Elemérnek kézsérülése miatt fel kellett adnia a mérkőzést, utána viszont sorra nyertek az egriek és a két kispesti vendégversenyző is. Összesítésben 14-8-ra győzött az Egri Városi Sportiskola. Visszavágó decemberben a felnőtt országos bajnokság után. A következő egyesületek közötti összecsapás a Központi Sportiskola ellen lesz, később egyeztetett időpontban.