Költözz Egerbe! – beköltözés

Megérkezett a Költözz Egerbe! akció nyertes párja. A fiatalok egy teljes hónapot töltenek majd Egerben, élményeikről végig blogolva fognak beszámolni. Több vendéglátóhely és szolgáltató máris jelezte: szívesen látják vendégül a párost.

Teli bőrönddel érkezett meg Kata és Ders. A budapesti páros egy teljes hónapot tölt Egerben a Költözz Egerbe! akció nyerteseiként. 150 ezer forint költőpénzt kapnak a vendéglátó egri önkormányzattól és számos felajánlást a város éttermeitől, szálláshelyeitől, szolgáltatóitól, így unatkozni biztosan nem fognak. Azt mondják, nagyon izgatottan fogadták a jó hírt.
A páros a vendéglátókkal közös ebéden mutatkozott be. Rázsi Botond alpolgármester azt mondta: nincs más feladatuk, mint tapasztalni és megosztani az egy hónap alatt élményeiket. Kata és Ders egy különleges belépőkártyát is kapott, ezzel számos eseményt és vendéglátóhelyet látogathatnak majd.
A nyaralás feltétele, hogy a szórakozás mellett minden nap blogolniuk kell. Fotókkal, videókkal, bejegyzésekben értékelik majd itt szerzett élményeiket.