III. Bárzenész találkozó

Ismét Egerben találkoznak hazánk legjobb bárzenészei július 3-a és 5-e között. A rendezvény kiemelt eleme lesz a Trilla tehetségkutató verseny, amelyen több mint 30 előadó lép fel, rajtuk kívül sztárvendégek is szórakoztatják a közönséget. A zenei programoknak az egri bevásárlóközpont és a Bartakovics Béla Közösségi Ház ad helyet.

Az országos bárzenész találkozót az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Egri Zenészek Egyesülete közösen szervezi. A rendezvény célja a szórakoztatás művészi színvonalra emelése, az élő, hangszeres zene népszerűsítése egy olyan időszakban, amikor egyre inkább a gépzene kerül előtérbe a vendéglátásban.
A programhoz olyan kiváló művészek csatlakoztak, mint pl. Balogh Zoltán és Esze Jenő zongorista, Emilió, Majsai Gábor és Rácz Kati énekesek. Az amatőr muzsikusoknak július 4-én, tehetségkutató verseny keretében biztosítanak bemutatkozási lehetőséget.
A verseny díjazottjai gálaműsorban lépnek fel a meghívott sztárvendégekkel. A rendezvényt szakmai konferencia is kíséri, melyen a könnyűzene szerepéről, jövőjéről lesz szó.