LEN Női Bajnokok Kupája – előkészületek

Április 26-án és 27-én Európa legjobb négy női vízilabda csapata Egerben találkozik a Bajnokok Kupája négyesdöntőjében. A házigazda egriek az orosz bajnokkal mérkőznek a döntőbejutásért. Az előkészületekről a klub és a város vezetői számoltak be.

Európai kupadöntőt még nem rendeztek a városban. A női vízilabda magyar bajnok és kupa-győztes ZF-Eger együttesének köszönhetően most erre is sor kerül – hangzott el a jövő hét végi eseménnyel kapcsolatban. A hazai együttesen kívül az orosz, a spanyol és a görög bajnok jutott be a döntőbe.
A szakvezetés és a lányok is döntőt szeretnének játszani. Előtte azonban a BVSC-vel mérkőznek a bajnoki elődöntőben. A három nyert meccsig tartó sorozat jó felkészülés a nemzetközi megmérettetésre.
Bárány Attila, a rendező Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke elmondta, jó döntés volt az Európai Úszó és Vízilabda Szövetség részéről, hogy Egernek adta a rendezés jogát.
A kétnapos esemény arca, a szervezők felkérését elfogadva, a kerekesszékes szépségkirálynő, a Miss Colours Hungary győztese, Vasas Vanda lett.
Mint elhangzott, a szervezők a sport, vagyis a mérkőzések mellett több közönségszórakoztató programot is szerveznek a két napra. Telt házat várnak, mivel már most nagy az érdeklődés az esemény iránt és nem csak hazánkból.

Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda Final Four 2012/13 döntő
Ege, Bitskey uszoda

Április 26., péntek
18.00: CN Sabadell (spanyol) – NC Vouliagmeni (görög)
19.30: Kinef Kirisi (orosz) – ZF-Eger.

Április 27., szombat
16.30: mérkőzés a 3. helyért
18.00: döntő

Jegyárak:
Napijegy 1000, illetve 500 Ft (felnőtt, ill. diák/nyugdíjas) – az adott napon rendezett mérkőzések megtekintésére alkalmas
Hétvégi jegy: 1500, illetve 1000 Ft (felnőtt, ill. diák/nyugdíjas) – a rendezvény valamennyi mérkőzésének megtekintésére alkalmas

Vásárlási lehetőség: Elővételben április 18-tól a Bitskey uszoda pénztárában