IV. Junior Expo

Több mint száz vállalkozás mutatkozik be az idei Junior Expón április 19-én és 20-án az egri bevásárlóközpontban. A 35 év alatti fiatal vállalkozók számára meghirdetett kiállításon a szakmai rendezvények mellett szórakoztató programok is várják a látogatókat.

Tehetséggondozás, vállalkozói aktivitás növelése, fiatalok támogatása, kapcsolatteremtés – ezek a legfontosabb céljai az Agria Universitas Egyesület által szervezett Junior Expónak. A rendezvényt ötletét 2008-ban fiatal vállalkozók adták, akik lehetőséget szerettek volna kapni vállalkozásuk bemutatásához. Idén már nemcsak a régióból, hanem az ország több területéről is érkeznek 35 év alatti fiatal vállalkozók.
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is támogatja a rendezvényt, idén a kézművességre fekteti a hangsúlyt, mert fontosnak tartják felhívni a figyelmet a helyi kézműves mesterek munkáira. Emellett diákok számára is biztosítanak bemutatkozási lehetőséget: meghirdették a A Heves Megye Ifjú Kézművese -versenyt a megye szakiskoláiban.
Az egri bevásárlóközpont évek óta biztosítja a helyszínt a szakmai kiállításnak, a fiatal vállalkozók megmutatkozásának.
A szakmai rendezvények mellett szórakoztató programok is várják a résztvevőket. A rendezvényt április 19-én és 20-án rendezik meg a bevásárlóközpontban.