Tisztújítás a Jobbiknál

Dudás Róbertet választotta meg ismét a Jobbik megyei elnökké. Az új elnökség két évig vezeti a Jobbik megyei szervezetét.

Dudás Róbert, a Jobbik megyei elnöke közleménye:

Április 6-án, szombaton, megyei tisztújításra került sor, a Jobbik egri irodájában, ahol a küldöttek két évre választottak maguknak megyei elnököt és hat alelnököt. Az elmúlt időszakban Dudás Róbert látta el az elnöki feladatokat, akit a szinte teljes létszámban megjelent választmányi tagság, további két évre felhatalmazott a tisztség betöltésére. Egyhangú döntés született, hiszen ellenszavazat nélkül, 100 %-os támogatással kezdheti el újabb kétéves elnöki mandátumát Dudás, aki mellé az elnökségbe bekerültek többen a volt elnökségi tagok közül, de két olyan személy is, aki eddig nem volt tagja a megye vezetésének.
Az alábbi személyek kerültek tehát megválasztásra:
Elnök: Dudás Róbert
Alelnök: Sneider Tamás
Mirkóczki Ádám
Faragó Tamás
Szedlák Szabolcs
Nagy Sándor
Tóth György
A Jobbik Heves megyei választmányának döntésének értelmében, ez a hét fős elnökség fogja ellátni az elkövetkező két évben a megyei vezetési feladatokat és a helyszínen többek által hangoztatottan, reményeik szerint vezeti győzelemre a pártot, az előttük álló választásokon.