Vácott az MTK ellen

A labdarúgó NB I. 22. fordulójában az Egri FC a második helyen álló MTK együttesét fogadja. A hazai pálya most is Vácott lesz. A találkozó szombaton este fél hétkor kezdődik.

Pénteken délután a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban tartotta edzését az NB I-es csapat. A kapusoknál Illyés Dániel, valamint Horváth Tamás edző és Mészáros Ferenc vezetőedző irányította tréningen csak a brazil Tanqe készült külön. Az Eger az idén, a bajnokságban még nem lőtt gólt, nem szerzett pontot.
A Ferencváros után most ismét egy patinás fővárosi egyesület, ezúttal az MTK következik a bajnokságban. Mondhatjuk erre a meccsre azt is, hogy a két újonc találkozik egymással, hiszen mindkét együttes tavaly megnyerte az NB II Keleti-, illetve Nyugati-csoport küzdelmeit. Eltérő utat jártak be a csapatok: az MTK jelenleg a második, míg a 11 pontos Eger hátulról a második, vagyis a 15. helyen áll.
Ősszel Tischler Patrik három góljával nyert az MTK a Hidegkuti Stadionban. A visszavágón Vácott lesz az egri hazai pálya. A találkozó szombaton este fél hétkor kezdődik.