Húsvéti teremtorna középiskolásoknak

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ idei, húsvéti teremtornájára öt középiskolás csapat nevezett. A két nagy esélyes közül a Gárdonyi középiskolásai nyerték a tornát.

A szünidei, szervezett keretek közötti foci több évtizedes múltra tekint vissza Egerben. Az Egri Spartacus hajdani sportvezetője, Vígh László kezdeményezésére nyáron, télen és tavasszal is rendeztek tornákat különböző korosztályoknak. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében a tavaszi, húsvéti teremlabdarúgó tornára 5 csapat nevezett.
A gárdonyisok kezdésként 5-2-re győztek a Just Do It ellen. A csapat tagjai az egri utánpótlásból, Besenyőtelekről és a Felsőtárkányból kerülnek ki.
Az első kör másik győztes csapata az eseménynek helyet adó házigazda, vagyis a Keri együttese volt. Ők FC Barcelonaker néven 4-2-re verték a Wignert. Már több tornán indultak, külön iskolai edzéseik is vannak.
Az említett csapatokon kívül még a Nosztalgia korosztályból a Sör Team alkotta a mezőnyt, az ő eredményeiket nem számították be a középiskolások versengésébe. A torna végeredményét és a különdíjasokat megtalálják honlapunkon.

Húsvéti Teremlabdarúgó Torna 2013
1. Gárdonyi
2. FC Barcelonaker
3. Wigner
4. Just Do It
5. Sör Team (versenyen kívül)

Gólkirály: Danó Zsolt (FC Barcelonaker) 10 gól
Legjobb mezőnyjátékos: Szigetvári Márk (Gárdonyi)
Legjobb kapus: Csajbók Tamás (FC Barcelonaker)