Bódis Zsolt emléktorna

Amatőr, kispályás jégkorong tornát szervezett az Egri Vitézek csapata a 2009-ben elhunyt társuk, Bódis Zsolt emlékére. A győzelmet a bélapátfalvi Hegylakók szerezték meg.

A 37 éves korában, 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt csapattársra, Bódis Zsoltra emlékeztek játékostársai. Zsolt tagja volt 2005-ben annak a boconádiakból, tarnazsadányiakból és tarnaméraiakból álló csapatnak, akik megnyerték a 79 csapatot felvonultató amatőr országos jégkorongtornát. 2010-ben rendezték az első tornát, akkor még a Felsővárosi Sporttelepen, majd egri jégpálya hiányában a következő két torna helyszíne Kazincbarcika volt. Most ismét Eger volt a helyszín, de mivel a Bem téri létesítmény nem szabvány méretű, ezért minikapura, kapus nélkül és 3-3 fővel egyszerre a pályán játszottak a csapatok.
Négy csapat, a bélapátfalvi Hegylakók, a New Lütyők, az E-Lőre és a Füzesabonyi Jégtörők játszott körmérkőzést egymással. A győzelmet a bélapátfalvi Hegylakók szerezték meg. A gólkirály Barta Péter, a győztes csapatból, míg a legjobb játékos Bódis István, Zsolt testvére lett. Minden csapat kupát kapott, a különdíjasok pedig emlékplakettet.

1. Hegylakók 9 pont
2. New Lütyők 6 pont
3. E-Lőre 3 pont
4. Füzesabonyi Jégtörők 0 pont

Különdíjasok:
Gólkirály: Barta Péter Hegylakók
Legjobb játékos: Bódis István New Lütyők
Legjobb ifjúsági játékos: Barta Kristóf Hegylakók
Legjobb hátvéd: Kis György Füzesabonyi Jégtörők
Legsportszerűbb csapat: Füzesabonyi Jégtörők