Egri Civil Kerekasztal

Az Egri Civil Kerekasztal soros ülésén az Egri Ifjúsági Kerekasztal tevékenységéről, a Kerekasztal kommunikációs munkájáról hallhattak beszámolót a tagok. Megválasztották az áprilisi Egri Civil Fórumot előkészítő szervezőbizottságot.

Az Egri Civil Kerekasztal soros ülését ezúttal fél ötkor kezdték, így a munkából érkezők nagy része is megérkezett a kezdésre. A belvárosi rekonstrukciós program kapcsán a meghirdetett soft pályázatokról dr. Bódisné Szabó Ildikó pályázati referens, míg Martonné Adler Ildikó tanácsnok a városi rekreációs beruházások és programok tervezéséről valamint a Polgárok Házának működéséről adott tájékoztatást.
A napirendben szereplő témák közül Rázsi Botond alpolgármester az Ifjúsági Kerekasztal tevékenységéről számolt be. Mint elmondta, jelenleg 37 tagszervezet és magánszemély része ennek a kezdeményezésnek.
A kerekasztal betölti funkcióját, de a negatívumok között említették, hogy sok szervezet van, amelyek az ifjúsággal foglalkoznak, mégis kevesen vannak fiatalok a kerekasztal munkájában.
A Civil Kerekasztal által megbízott kommunikációs bizottság munkájáról dr. Nagy Árpád számolt be. Mint elhangzott, az egyes tagszervezetek külön külön is igyekeznek megmutatni értékeiket, de szükség van a közös megjelenésre is. Kialakult a Civil Kerekasztal és Fórum önálló arculata, de ez még nem elég.
Végül megválasztották az április 17-i Egri Civil Fórumot előkészítő szervezőbizottságot.

Tagjai:
Bányász Róbertné
F. Gál Sándor
dr. Nagy Árpád
Jakabné Jakab Katalin
Vallusné Farkas Andrea
Bárdos Ferenc (mint bizottságon kívüli segítő szakértő)