IV. Junior Expo

Több mint kétszáz kiállító részvételére számít a rendező Agria Universitas Egyesület az idei Junior Expón. A rendezvény ezúttal is harmincöt év alatti vállalkozóknak biztosít bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget április 19-én és 20-án az egri bevásárlóközpontban.

A jövő tudásból és tehetségből épül- ez a felismerés hívta életre a Junior Expót, amely célul tűzte ki a fiatalok támogatását és a vállalkozói aktivitás ösztönzését. Egerben a fiatal vállalkozók immár negyedik alkalommal mutathatják be tevékenységüket, ismertethetik meg vállalkozásukat leendő üzleti partnereikkel . A megjelenés formája szabadon választható, egyaránt lehet kiállítás, termékbemutató, vagy előadás. Habis László polgármester szerint az előző rendezvények híre, valamint az idei évre tervezett programbőség megalapozhatja a sikert.
A résztvevőket a kamarák, önkormányzatok, civil szervezetek, cégek ajánlása alapján szakmai zsűri választja ki. Idén a hang és fénytechnikával foglalkozó vállalkozók 35 éves kor felett vagyis korhatártól függetlenül jelenhetnek meg a szakkiállításon. Újdonság az is, hogy valamennyi megyéből tíz vállalkozás képviseltetheti magát. Számítanak a fogyatékkal élők érdeklődésére is.
A vállalkozásfejlesztési konferencia és a szaktanácsadások mellett idén is szórakoztató és kulturális programok várják a résztvevőket. A standokat a kiállítás látogatói mellett szakmai zsűri minősíti. Az expó első helyezettje Kínában egy szakmai kiállításon mutatkozhat be.