Labdarúgó NB III.: Egri FC II. – Rákosmenti KSK 3-2

A labdarúgó NB III-ban az Egri FC második csapata a fővárosi Rákosmentét fogadta vasárnap a Felsővárosi Sporttelep műfüves pályáján. A négy piros és négy sárga lapot hozó mérkőzésen 3-2-es egri siker született.

A 11. forduló előtt utolsó egriek a második Rákosmentét fogadták a Felsővárosi műfüvesen. Az NB I-es csapatból Kabele, Piller, Hrisztov, Pisanjuk és Albert volt az öt visszajátszó. Ezúttal jól küzdöttek egymásért a fiatalok és az NB I-es keretből érkezettek. Éppen Pisanjuk és Kabele góljaival az első 45 perc után már 2-0-ra vezetett az Eger. Az utolsó 15 percre mégis 2-2-vel fordultak a csaptok. A 79. percben jó egri kontra végén Pisanjuk tette középre a labdát. A berobbanó Albert öt méterről bombázott a léc alá, 3-2 az Egernek. (5129 3:50) Ezt követően viszont több RKSK játékosnál is elszakad a cérna. Sinka Szabolcs játékvezető kilenc perc alatt négy fővárosi játékost állított ki. A végén a biztonságiak jelenléte is kellett a nyugodt befejezéshez. Itt nem az önök készülékében van a probléma, egyszerűen ki kellett sípolni a szöveget.
Nyert az Eger, amivel elkerültek az utolsó helyről. Jelenleg két ponttal előzik meg a sereghajtó ózdiakat. Az őszi utolsó előtti fordulóban vasárnap fél kettőtől Gyöngyösön játszanak az egriek. Az őszi szezon zárásaként, november 11-én vasárnap 13:30-tól a Rákospalotát fogadja majd Nagy Endre együttese.