Junior Ökölvívó Országos Bajnokság

A korosztályos ökölvívó országos bajnokságok közül a juniorok versengésének Eger adott otthont. A négynapos eseményen több mint 150 sportoló indult. A rendező, Egri Városi Sportiskola négy versenyzővel képviseltette magát, közülük ketten országos bajnokok lettek. A legjobb Heves megyei versenyző az egri Könnyű Richárd lett.

Az Egri Városi Sportiskola versenyzői megfogadták Dorkó Péter tanácsát. A hazai rendezésű OB-n a négy EVSI sportoló közül ketten, az 57 kg-os Könnyű Richárd és a 75 kg-os Szendrei Péter is döntőbe jutott, ott egyhangú pontozással győzte le nyíregyházi, illetve fővárosi ellenfelét, vagyis magyar bajnoki címet szereztek.
Fehér a +80 kg-ban harmadik, az 52 kg-os Sütő pedig az ötödik helyen végzett. Ezzel az eredménnyel az Egri Városi Sportiskola a Debrecen mögött a második legeredményesebb egyesület lett a junior OB-n.
Az ökölvívó szövetség teljes vezetése itt volt a négy nap során. A szervezők eddigi és korábbi munkájának elismeréseként különdíjat vehettek át az egriek, Kovács Géza, a sportiskola igazgatója és Dorkó Péter, szakosztályvezető dr. Csötönyi Sándortól, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökétől. A szervezők hasonló módon köszönték meg a Szövetség munkáját.
A legeredményesebb Heves megyei versenyzőnek az 57 kg-ban győztes Könnyű Richárdot választották.