Bajnokok Ligája: ZF-Eger – WASPO98 Hannover 16-5

A hétvégén Bajnokok Ligája mérkőzésen a német Hannovert fogadta a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. A korábbi volgográdi vereség után ebben a szezonban első pontjait szerezte az egri csapat a németek legyőzésével. Szerdán este bajnokin az OSC következik.

A Bajnokok Ligája csoportkörben a ZF-Eger az A-jelű hatosba került az orosz Volgográd, a görög Vouliagmeni, a német Hannover, a holland Schuurman és a grúz Tbiliszi társaságában. Az első fordulóban a grúzok nem tudtak eljönni Egerbe vízumproblémák miatt, a másodikban pedig Volgográdban kapott ki az Eger három góllal, így az első pontokat a Hannover ellen kellett begyűjteni. Gerendás György és Tóth Kálmán együttese a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet aratott. Egri oldalon kevés kapott és sok adott gól jellemezte a meccset. 16-5-re nyertek az egriek.
A vendégeknél a kint tanuló Tóth Bence volt a legeredményesebb játékos két góllal
A Bajnokok Ligájában legközelebb a három forduló után még hibátlan görög Vouliagmeni következik idegenben, november 14-én. Előtte azonban bajnoki mérkőzések következnek. Elsőként szerdán este az OSC.