Labdarúgó NB I.: MTK – Egri FC 3-0

Hatvan percig jól tartotta magát az egri együttes az éllovas MTK ellenében a labdarúgó NB I . hetedik fordulójának budapesti mérkőzésén. A fővárosiak Tischler triplájával nyertek 3-0-ra. Szombaton a Debrecen következik a miskolci DVTK-stadionban.

Az elején nem találta a ritmust az MTK, ezzel szemben a szervezetten játszó Eger előtt még helyzetek is adódtak. Ebben főleg a legújabb igazolás, a montenegrói Goran Vujovic járt az élen. Előbb a negyedik percben ugrott ki kecsegtető helyzetben a kék-fehér védők közül, majd a 30. percben szöglet után a Némethtől kapott passzt húzta bele Hegedűsbe. Ez utóbbi volt addig a meccs legnagyobb helyzete. Fordulás után aztán beindult a MTK-henger. Rendre az egri védelem jobboldalát feltörve sikerült helyzetbe hozni a fiatal Tischler Patrikot, aki klasszikus mesterhármast lőve biztosította be az MTK újabb győzelmét és vele a listavezetői pozíciót.
A nyolcadik fordulóban a jelenlegi második Debrecen lesz az ellenfél. Pályaválasztóként szombaton 16 órától a miskolci DVTK-stadionban fogadják soros ellenfelüket az egriek.