Kinevezések és átszervezés

Intézményvezetők kinevezéséről döntött a városi közgyűlés: óvodák, általános iskolák és középiskolák vezetőit választották meg. A testület döntött a szakképzési feladatok átszervezéséről is.

Összesen hét intézmény vezetői pályázatáról döntöttek, egy helyen, a Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban történt változás, itt a nyugdíjba vonuló igazgató helyére Kerekné Fábri Eufrozinát választották.
A Benedek Elek Óvodát Gál Judit, a Ney Ferenc Óvodát, Csományné Pós Judit, a Szivárvány Óvodát Felföldiné Szabados Ágnes vezeti továbbra is. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatójának választották ismét Bodnár Gábort, a Kemény Ferenc Sportiskola és Általános Iskola igazgatója továbbra is Kékesi László lesz. A. Bornemissza Gergely Szakközép-, Szakiskola és Kollégium vezetői állását Borbély András az iskola eddigi igazgatója tölheti be.
A szakképzési feladatok átszervezéseként döntöttek arról, hogy felszabadítják az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép-, Szakiskola és Kollégium Mátyás király úti épületét és a Bornemissza Gergely Szakközép-, Szakiskola és Kollégium Kertész úti épületeibe helyezik el a diákokat.