Kézilabda Szenior OB

A Magyar Kézilabda Szövetség a 35 év felettieknek is rendez Országos Bajnokságot. Ezen eddig az egriek nem indultak, most viszont a férfiaknál Eger is nevezett erre a megmérettetésre. Az első tornán két kétgólos vereséggel nyitottak Fábiánék.

A Magyar Kézilabda Szövetség hét éve indította a veterán bajnokságot úgy a nők, mint a férfiak részére. A csapatokat a játékosok életkora szerint – 35-45-50 év – különböző kategóriákba sorolják, majd két helyszínen, tornarendszerben mérkőznek meg egymással.
Az egriek a 35 éves korosztályba neveztek, bár a többség a +45-be is belefér. Régen sokan együtt játszottak a Főiskolán, illetve a Finommechanikában és az Egri KC-ban. Scheili Zsolt is újra megjátszatta a visszavonultatott 2-es mezét.
Két kétgólos vereséggel kezdtek az egriek. Előbb a Budapest Old Boystól, majd a Pécstől kaptak ki 15-13-ra, majd 16-14-re. Lesz még javítási lehetőség, hiszen az OB második tornája Gyöngyösön lesz, május 1-jén.

Az Eger néven szereplő csapat tagjai:
Csontos Róbert, Doros Ákos, Elek József, Fábián Gábor, Gulyás István, Molnár Ferenc, Pásztor István, Patócskai László, Rigó Gábor, Scheili Zsolt, Székelyföldi István, Tóth László,
Vizes Lajos, Zákányi Zoltán.