Bankjegykiadó a Hajdúhegyen

Bankjegykiadó automatát kapott a Hajdúhegy. A Baktai úti ABC-nél elhelyezett ATM-nél nemcsak pénz lehet kivenni. Befizethetők számlák, feltölthető a telefonkártya, még a szerencsét is lehet kísérteni.

Megkönnyíti a Hajdúhegyen élők dolgát az új bankjegykiadó automata. Nem kell időt és pénzt nem kímélve a belvárosba menniük, ha szükségük van készpénzre – mondta Orosz Ibolya képviselő. A városrész lakói többször keresték meg ezzel a problémával, ő pedig közvélemény-kutatást végzett: melyik bank kártyáját használják a legtöbben.
Az új generációs bankjegykiadó automatát a Baktai úti ABC-nél helyezték el. A bank egy új generációs készüléket helyezett itt el. Ezzel nemcsak pénzt lehet felvenni, hanem rendezhető a számla, aktiválható a kártya, játszható szerencsejáték, feltölthető a telefonkártya.
A bolt tulajdonosa elmondta: hamarosan ismét árulnak majd újságokat, hírlapokat. A környéken lakókat szolgáljak azzal is, hogy autópálya-matricát, bérletet, buszjegyet is kaphatnak helyben – nem kell ezért sem beutazniuk a belvárosba.