Négy éve hevert a kútban a nő holtteste

Egy középkorú nő holttestére bukkantak a rendőrök Egerben egy családi ház udvarán még februárban. A nőt 2008-ban ölték meg. A gyilkossággal egy már elítélt férfit gyanúsítottak, aki korábban Bács-Kiskun megyében is meggyilkolt egy nőt. A rendőrség szerdán délután a helyszínen hallgatta ki a harminc éves férfit, aki beismerte a bűncselekményt.

Eger belvárosában, ennek a háznak az udvarán a kútban bukkantak rá a rendőrök a nő holttestére. A gyilkossággal a most 30 éves L. Tamást gyanúsították, akit a helyszínen hallgattak ki. A férfi évekig egy albérletben élt itt a 46 éves asszonnyal, akinek eltűnését négy éve jelentette be a családja. A férfi bevallotta, hogy 2008-ban megölte a nőt, a holttestet pedig elásta.
“Elismerte, hogy ő ölte meg egy korábbi családi probléma miatt összeszólalkoztak, ő alkoholos befolyásoltság alatt volt és ennek az eredménye lett végül is az emberölés” – mondta Sasi Csaba
rendőr alezredes a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályvezetője. A férfi be is mutatta a rendőröknek, hogy követte el a bűncselekményt. A nőt egy nehéz tárggyal agyonütötte, egy szőnyegbe csavarta és elásta a kútba.
L. Tamás jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését tölti Szegeden. 2009-ben ugyanis egy Bács-Kiskun megyei tanyán ölt meg egy svájci állampolgárságú asszonyt. Feltételesen 2040-ben szabadult volna.