Szentmarjay Tibor 90 éves

Legyen a városi stadion névadója Szentmarjay Tibor! Többek között ez is elhangzott a július 17-én 90 éves, hajdani kiváló egri játékos, majd edző köszöntésén.

Tibi bácsit korábbi játékosai, a megyei labdarúgó élet és a város képviselői köszöntötték 90. születésnapja alkalmából. Habis László polgármester – futball hasonlattal élve – arról beszélt, hogy most a 90 perc után a hosszabbítás következik, amihez további jó egészséget kívánt. Röviden méltatta a város talán legnagyobb futball egyéniségét. Játékos és edzői pályafutása Egerben, illetve a megyében több mint 60 évet ölel fel. Játékosként szerepelt az egri NB II-es csapatban, majd az ő irányításával jutott fel és szerepelt először az NB I-ben az Egri Dózsa, 1967-ben.
Jakab Gábor és Várkonyi Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatósága nevében köszöntötték az ünnepeltet, majd a megyei futball társadalom nevében írásos javaslatot tettek arra, hogy a városi önkormányzat tulajdonában levő városi stadion a jövőben viselje Szentmarjay Tibor nevét. A kis műsor és az ilyenkor szokásos koccintás után Kiss Tiborék és a többi volt játékos jóvoltából előkerültek a régi fényképek és az emlékek.