Egri Érsekkerti Játékok

Egri Érsekkerti Játékok címmel rendez négy napos programot a Pinceszínház. Napközben a gyerekeknek, este a felnőtteknek tartanak előadásokat.

A Tatár Gabi által alapított Egri Pinceszínház vasárnap estig várja a közönséget az érsekkerti tó partján. Délelőtt 10 órakor és délután 3-kor a gyerekeket szól az Ágacska, illetve a Trapiti című zenés mesejáték és a A szegény ember és a róka című bábjáték. A három előadás interaktív játék, amelyekben a kicsik maguk is szereplőkké válnak.
A felnőtteket a SzeLaVi című zenés parfé szórakoztatja este fél kilenckor. A Szegvári Menyhért által rendezett előadás két bárénekesnőről szól, akiket Tatár Gabi és Dimonapolu Afrodité alakít. A történet szerint fellázadnak főnökük elen, aki azt várja el tőlük, hogy Piaf dalait énekeljék, e helyett ők úgy döntenek, hogy saját műsorral állnak elő.
A program megnyitóján Rázsi Botond alpolgármester kívánt jó szórakozást a nézőknek, kiemelve, hogy a már évek óta futó előadás a rendhagyó helyszínen még nagyobb élményt nyújthat.