“Fontos, hogy a fiatalok nyertesek legyenek”

Oroján Sándor, a Fidelitas megyei vezetője lett a szervezet egyik országos alelnöke, s bekerült az operatív elnökségbe. A politikus a hétvégi debreceni tisztújító kongresszus után Egerben tartott sajtótájékoztatót Ágh Péterrel, a Fidelitas újraválasztott elnökével.

A szervezet elmúlt időszakát értékelve Ágh Péter kiemelte: a hatékony ellenzéki tevékenység után a kampányban dolgoztak erőteljesen, s most a kormányzati munkából is kiveszik részüket. Ez azért is lényeges, mert a Fidelitas képviselte gondolatiság megjelenésére szükség van.
Oroján Sándor a szervezet 16 tagú alelnökségébe került, s felkérést kapott,hogy az 5 tagú operatív elnökség munkájában is részt vegyen, a környezetvédelem és az infokommunikáció területeit kiemelten kezelve.
A tájékoztatón elhangzott még: fontos, hogy a fiatalok nyertesek legyenek, az elmúlt időszakban ugyanis kialakult egy „elfelejtett nemzedék”.
A Fidelitas jelenléte erős a közéletben: EP képviselők, országgyűlési és önkormányzati képviselők, polgármesterek sorát adja a szervezet, s az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos is hozzájuk kötődik.