Gyereknap

Gyermeknapot szervezett a Heves Megyei Önkormányzat Gyermekotthona. Kora reggeltől késő délutánig szabadtéri versenyekkel, bábelőadással, kisvonatozással szórakoztatták az otthon lakóit. A nap kiemelt eseménye volt, hogy a gyerekek játékadományt kaptak a füzesabonyi kistérségtől.

Az évek során szinte hagyománnyá vált az intézmény gyermeknapi rendezvénye, melyen a gyermekotthon összes lakója részt vesz, a gondozók és a pedagógusok személyre szabott, változatos játékokkal, váltóversenyekkel készülnek, hogy minden gyerek jól érezze magát.
Kora reggel sportversenyekkel kezdődött a program, a gyerekek csoportokban teljesítették az ügyességi feladatokat. A gyermekotthon javára gyűjtést szervezett a füzesabonyi kistérség is, a felajánlott játékokat most gyereknap alkalmából adták át az intézmény lakóinak. A versenyek után a nap városnéző kisvonatozással folytatódott, majd a Babszemjankó Gyermekszínház bábelőadását nézhették meg a gyerekek. Délután fagylaltozás, Ki mit tud?, közös szabadtéri vacsora és disco zárta a programot.