Döm-dö-döm

A fedett uszodában tartották a Döm-dö-döm Játszóházat. A gyerekeket játékos feladatokkal szoktatták a vízhez a Deák Ferenc Óvoda óvónői.

A Döm-dö-döm Játszóháznak második alkalommal adott otthont az uszoda, egyszer pedig a strandon tartottak foglalkozást. A játék, a gyerekekkel való foglakozás nem áll távol a Bitskeytől. Április 1-jétől például játszósarok működik az uszodában; azokra a kicsikre gondolva alakították ki, akik a délutáni úszásoktatás alatt testvérükre várnak. Most, a játszóházban azt tartják fontosnak, hogy a gyerekeknek természetes közeggé váljon a víz.
Az óvónők olyan feladatokat találtak ki, amelyek elősegítik az úszásoktatást. A Deák Ferenc Óvoda hetente jár az uszodába, mire iskolába mennek, a kicsik meg is tanulnak úszni.
A Döm-dö-döm Játszóház szervezői ügyelnek arra, hogy a gyerekek minél több helyet, tevékenységet megismerjenek Egerben: idén voltak már a könyvtárban, a zeneiskolában, a Junior Expón, bowlingoztak, ismerkedtek a hangszerek világával. Jártak a bábszínházban és a moziban is.