Szociális Szakmai Konferencia

Szociális Szakmai Nap 2011 elnevezéssel szakmai konzultációt tartottak a megyében szociális intézményt, illetve szolgáltatást működtető fenntartók és vezetők részére, a Megyeháza Barkóczy termében. A konferencia célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson az érintetteknek a jogszabályi változásokról, azok következményeiről és gyakorlatáról.

A Heves Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala szakmai napot rendezett két részben. Az április 18-án, valamint április 20-án zajló konferencián tájékoztatást kaptak az ellenőrzés alá vont intézmények a jogszabályi változásokról.
A konferencia első napja négy szakmai konzultációt foglalt magába. A Szociális és Gyámhivatal mellett a Népegészségügyi szakigazgatási szerv, valamint a Magyar Államkincstár tartott előadást a szociális területet érintő ellenőrzések és jogszabály – módosítások gyakorlatáról. A második napon a módszertani intézmények előadását hallgatták meg a résztvevők, illetve a tűzoltó szakhatóság tájékoztatott eljárási szabályairól.