Látogatás az EKVI-ben

Látogatást tett a Humán Erőforrás Bizottság az Egri Közszolgáltatások Városi Intézményében. A kezdeményezés célja, hogy a képviselők megismerjék a város intézményeinek működését.

Ismertető sétát tett a Humán Erőforrás Bizottság az EKVI-ben. A látogatás során a képviselők megismerhették az intézmény felépítését és működését.
Az EKVI a közintézményeink pénzügyi, könyvviteli munkáját végzi és gazdálkodásukat koordinálja kiépített szabályrendszerével. A város főként oktatási intézményeinek készítenek felszereléseket, bútorokat, de a Pásztorvölgyi és a Tinódi Sebestyén iskolák akadálymentesítését is ők végezték. A fórumszerű látogatás során Molnár László igazgató 2011-es terveiket is ismertette a bizottság tagjaival. Fölmerült az intézmények hőfigyelő rendszerrel történő felszerelése, mint költségtakarékossági tényező. Az igazgató abban kérte a bizottság támogatását, hogy dolgozzanak ki egy rendeletet, melyben szabályozzák az intézmények hőfogyasztását.
Molnár László igazgató elmondta, nagyon örül ennek a kezdeményezésnek és reméli, hogy a továbbiakban még hatékonyabban tudnak majd együttműködni a Humán Erőforrás Bizottsággal. A képviselők látogatásának utolsó állomása a Móra Ferenc Tagiskolában volt.