Fiatal Vállalkozók Napja Egerben

A Fiatal Vállalkozók Hete rendezvénysorozathoz idén tíz vidéki nagyváros és Budapest csatlakozott. Egerben változatos programok várták az érdeklődőket.

Annak ellenére, hogy a Fiatal Vállalkozók Szövetsége mindössze három és fél éve működik, ma már a legnagyobb ifjúsági szervezetnek számítanak a gazdasági szektorban. A Fiatal Vállalkozók Hetének legfontosabb célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz a fiatal vállalkozókat és olyan követendő példákat mutassanak, amelyek megkönnyítik munkájukat. Az egri eseményen többek között szakmai előadásokat szerveztek, de az érdeklődők pénzügyi és jogi tanácsokat is kaphattak – mindezt kötetlen, párbeszédes formában. A fővédnökséget az Imola Cégcsoport tulajdonosa, Tóth Imre vállalta.
A szervezők jóvoltából a Comedy Central főszerkesztője, Litkai Gergely is beavatta az érdeklődőket saját vállalkozása, a stand-up comedy műfaj rejtelmeibe.
A Fiatal Vállalkozók Napja Egerben hivatalos programsorozata kerekasztal beszélgetéssel zárult, melyen a város sikeres fiatal vállalkozóin kívül a városvezetők és a kamara képviselői is részt vettek.