Összegzett a Fidesz-KDNP

A Fidesz-KDNP választási együttműködése és az azt támogató Egri Lokálpatrióta Egylet nem folytat lejárató kampányt, szerintük nem helyénvaló más pártok részéről a mindenből csak a negatívumot hangsúlyozó kampány – jelentette ki Habis László. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje úgy fogalmazott, erős kormánytámogatással a háttérben erős frakciót kívánnak alkotni a közgyűlésben.

A választókörzetekben induló jelölteket bemutatva a napokban Habis László kiemelte, az ellenfelek lejáratása helyett a polgári erények, a lokálpatriotizmus ápolása a céljuk, bízik abban, hogy a tavaszi lendület megmarad őszre is. A polgármesterjelölt, mint mondta, azóta más hozzáállással, írásbeli és szóbeli döfésekkel, tudatos ferdítésekkel és hazug befolyásolás példáival találkozik.
A Fidesz-KDNP jelöltjei egyenként sorolták elképzeléseiket választókörzetükben. Mindannyian egyetértenek abban, hogy javítani kell az utak, járdák, kerékpárútvonalak állapotán, az egészségügyi ellátáson, optimalizálni kell a buszközlekedést, meg kell oldani a parkolási gondokat, a csapadékcsatorna-rendszer problémáját, illetve nyitottabbá kell tenni egyes intézményeket a környék lakói számára.