Császár úgy látja, lejárató kampányt folytattak ellene

Mivel sikeresen végezte a munkáját, másként nem tudnák leváltani – Császár Zoltán független képviselőjelölt szerint ez a magyarázata annak a negatív kampánynak, ami ellene folyt az elmúlt hetekben. Császár sajnálja, hogy sem a Fidesz jelöltje, sem a párt nem határolódott el a mocskolódástól.

13 évig volt a Fidesz tagja, minden választást megnyert a pártnak – meséli Császár Zoltán képviselő és jelölt. Császár úgy látja: a párt legeredményesebb tagja volt, s a választók nem felejtik el ezt, s azt sem, hogy körzetében 1,3 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg az elmúlt négy évben. Szomorú viszont azért, hogy példátlan lejárató kampánynak lett áldozata. Császár úgy látja: mivel sikeresen végezte a munkáját, s másként nem tudnák leváltani, ezért indítottak negatív kampányt: valótlanságokat tartalmazó szórólapokat terjesztettek és egy telefonos, nem valódi közvélemény-kutatást végeztek.
Szánalmas és primitív kísérletnek nevezte a lejárató kampányt Császár, erre Egerben még nem volt példa. Sajnálja, hogy sem fideszes ellenfele, sem a Fidesz nem határolódott el. Vajon miért? – tette fel a kérdést.
Császár szerint fideszes ellenfele, ifj. Herman István arról hallgat, hogy nem a körzetben lakik, televíziós megnyilvánulásaiból viszont kiderül, hogy nem ismeri az ott élők problémáit, s azt sem tudja, ki a Szépasszonyvölgy fejlesztési biztosa.
Császár úgy gondolja, őt a munkája méltatja, csak ezzel foglalkozik. Biztos abban, hogy a választók helyesen döntenek majd, s tudják, hogy a nem helyben lakó jelöltet vagy a 12 éve eredményesen dolgozót válasszák képviselővé az 1-es körzetben.