Ingyenes tenisz tanfolyamot indít az Érsekkert Tenisz Klub Egyesület

Az Érsekkert Tenisz Klub Egyesület júliusban induló ingyenes tenisz tanfolyamára eddig több mint 170-en jelentkeztek. A nagy létszámra való tekintettel a Körcsarnokban tartották a beiratkozást, és egy rövid tájékoztatón ismertették a szükséges tudnivalókat.

Ábry Zoltán, a klub elnöke örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan éltek ezzel a lehetőséggel és nem csak Egerből, hanem a környező településekről is.
A klub elsődleges célja az utánpótlásképzés, lehetőséget adni mindenkinek, felmérni a gyerekek képességeit. Ahogy az elnök és a klubigazgató, Kisszöllősi-Szánthó Krisztián fogalmazott, kellemes gondjaik vannak, hiszen még ők sem számítottak arra, hogy 174 jelentkező lesz.
Júliusban, korosztályos és tudásszintnek megfelelő bontásban, kiscsoportos rendszerben heti kétszer egy órában foglalkoznak majd a jelentkezőkkel. Ütőt és labdát biztosítanak. A tanfolyam végén mindenkit értékelnek. A legtehetségesebbek még Lukács Dénessel, a magyar Davis Kupa csapatban szerepet kapó volt egri játékossal is játszhatnak Az Érsekkert Tenisz Klub Egyesület akciója a tervek szerint kedvezményes díjjal folytatódik majd a következő hónapban.

Edzők:
Eisert Árpád, Barta Gábor, Krancziczki Zsófia, Szabó Luca, Bíró Tamás, Kisszöllősi-Szánthó Krisztián