Vagyonnyilatkozatok

Nyilvános a képviselők vagyonnyilatkozata. Heves megyéből tizennégy honatyát érintett a bevallás, hét egri érdekeltségű van közöttük. A teljes bevallások a parlament honlapján olvashatók.

Habis László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője Eger polgármestereként 602 900 forintot kap, több egri társasházi lakás tulajdonosa felerészben vagy kisebb hányadban, két Balaton-parti üdülővel, két autóval, 11,2 millió forint megtakarítással rendelkezik, 2,5 millió a hitele. Az MH Mercurius Kft. 60%-os tulajdonosa.
Herman István amellett, hogy a Fidesz képviselője, a megyei közgyűlés tagja, ezért havi 136 ezer forintot kap, 25 ezer forint illeti a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában betöltött tisztségéért. Autója nincs, ötmillió a megtakarítása, egri és aldebrői lakóház tulajdonosa fele részben. Aldebrőn, Noszvajon szántója van.
Demeter Ervin fideszes képviselő két fővárosi lakóingatlan felének birtokosa, továbbra is van szőlője Mádon, gyepe, erdeje. Autója nincs, az egri közgyűlés tagjaként 136 ezer 736 forint illeti, megtakarítása nincs, hitele több mint 8 millió.
Lukács Tamás kereszténydemokrata honatya egy egri lakóház felének tulajdonosa, Noszvajon szántója van. Megtakarítása nincs, tartozása 2,1 millió forint. Egri ügyvédi irodájából bevétele nincs.
Nyitrai Zsoltnak még nincs ingatlan a nevén, megtakarítása kétmillió, hitele 1. Autója egy hatéves Škoda Fabia.
Sneider Tamás, a Jobbik képviselője egy aldebrői telephely tulajdonosa felerészben, 10 ha szőlője van. Egri képviselőként lemondásáig, május végéig 145 ezer forintot kapott. Két autója, traktora van, megtakarítása 1 millió csaknem 5 ezer svájci frank és több mint 12 millió forint a hitele.
Sós Tamás, a megye egyetlen szocialista országgyűlési képviselője Egerben két lakóház tulajdonosa felerészben, van szántója Szihalomban és lakása Hajdúszoboszlón. Autója egy 2002-es VW Passat, hitele nincs, megtakarítása 20 millió, a megyei közgyűlés elnökeként 579 ezer forint a juttatása.