Képviselői vagyonnyilatkozatok

Mindegyik Heves megyei országgyűlési képviselő időben benyújtotta a vagyonnyilatkozatát. Tavaly óta nincs jelentős változás: a leggazdagabb képviselő megyénkben Magda Sándor szocialista honatya, Nyitrai Zsoltnak továbbra sincs ingatlan a nevén.

Nagy Imre, Eger egyéni országgyűlési képviselője több cég résztulajdonosa. Képviselői illetményén felül a városi közgyűlésben végzett munkájáért, valamint a RIB elnökeként kap tiszteletdíjat, összesen 225 ezer forintot. Megtakarítása 15,5 millió, tartozása 10 millió. Egerben irodája és lakóháza, Sarudon üdülőtelke van, 63 hektár szántó, erdő, gyep, kert  tulajdonosa.
Sós Tamás megyei közgyűlési elnökként 579 ezer forintot kap, de a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézettől is jár neki esetenként juttatás, átlagosan havi 100 ezer forint.  Egy Volkswagen Passat tulajdonosa. Megtakarítása csaknem 19 millió forint, tartozása nincs.
Török Zsolt szocialista képviselő  egy 117 négyzetméteres felét, egy 48 négyzetméteres lakás 1/18-át  és egy nagytályai lakóház szintén 1/18-át mondhatja magáénak. Nincs más juttatása, ahogyan autó sincs a nevén. 1,5 millió forint és 5400 euró a megtakarítása, tartozása csaknem 19 millió.
Korózs Lajos államtitkári fizetése megközelíti az egymillió forintot. Egerben van egy 104 négyzetméteres lakása, valamint Sarudon üdülőtelke és Budapesten egy 38 négyzetméteres lakása. Megtakarítása nincs.  Tartozása 11 és fél millió forint.
Lukács Tamás kereszténydemokrata képviselőnek ugyan működik Egerben ügyvédi irodája, de ebből jövedelme nincs.  860 négyzetméteres lakóház-udvar fele a tulajdona, megtakarítása nincs, tartozása kétmillió. Egy ingatlan kft. tulajdonosa negyed részben.
Demeter Ervin egri önkormányzati képviselőként és bizottsági tagként 140 ezer forintot keres havonta.  Egy 866 négyzetméteres fővárosi lakóház-udvar, valamint egy 108 négyzetméteres lakóház tulajdonosa fele részben, nincs a nevén autó, nincs megtakarítása. Tartozása több mint 8 millió forint. Tinnyén 30 ezer négyzetméter erdő felének birtokosa, Mádon pedig csak nem 40 ezer négyzetméter szőlője van.
Nyitrai Zsoltnak nincs más juttatása, mint ahogy ingatlan sincs a nevén.  Hatmillió forint a megtakarítása és egymillió forinttal tartozik.