Útlezárás

Az ivóvízhálózat helyreállítását végzi a Vízmű a napokban, így a Rózsa Károly utca felső szakasza le van zárva a forgalom elől. Csütörtökön végezték a munka oroszlánrészét, a csövek szerelvényeit cserélték le. Az aszfaltozás befejezése után várhatóan hétfőn vehetik ismét birtokba a szakaszt az autósok.

A tavaly megkezdett ivóvízhálózat rekonstrukció aktuális helyszíne a Rózsa Károly utca felső szakasza. Az útburkolat alatt található csomópontot teszik rendbe a Vízmű szakemberei.
Csütörtökön már elvégezték a munka oroszlánrészét, kiemelték a régi szerelvényeket, ezek helyére újakat helyeznek el.
A néhány napja megkezdett munkálatok az autósok számára egy kis fejtörést okozhatnak még pár napig. Aki a Rózsa Károly utca felső szakasza felé szokott járni, annak kerülnie kell.
A munkálatok során egyébként a szerelvények úgynevezett élőre kötésekor vízhiányt is tapasztalhatnak a Kisfaludy utca lakói pénteken, már reggeltől. A Vízmű aznap a Kisfaludy utca 1. szám előtt lajtoskocsiból biztosít ivóvizet az utca lakóinak. A felszín alatti munkával várhatóan már pénteken végezni fognak, az aszfaltozás miatt azonban csak hétfőn nyílik meg az út újra az autósok előtt.