Ifjúsági jamboree

Ifjúsági jamboree-t szervezett az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda Egerben, ahol többek között grafológiai tanácsadás, kézműves kuckó, sportprogram és filmvetítés várta a fiatalokat. Az Élő könyvtár programon egri személyiségekkel lehetett kötetlenül beszélgetni.

Fiataloknak szervezett közösségi délutánt az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda Egerben, az Érsek utcában. A február óta működő iroda a szabadidős programok mellett különböző tanácsadásokkal segítséget is szeretne nyújtani a fiataloknak.
A szervezők a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárral közösen az Élő Könyvtár programot is meghirdették, ahol egri személyiségeknek tehették fel kérdéseiket a fiatalok. Vendégül látták Juhász Attilát, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokát, Fekete Valér Siort, Dobos György vállalkozót, Hadnagy Józsefet, a motoros találkozók szervezőjét, az egri főiskola szociálpedagógia tanszékének vezetőjét és Bolyki János borászt is.
A beszélgetés mellett többek között diákmunkával, iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatos tanácsadással, grafológiával, kézműves kuckóval és sportprogramokkal is várták a fiatalokat a közösségi délutánon