EKFSC-győzelem

A női kézilabda NB I/B-ben a negyedik forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén. Az egri főiskolás lányok a Kecskeméttől elszenvedett vereséget követően az Inárcs-Örkény együttesét fogadták. Hegedűs Tibor tanítványai 14 góllal verték ellenfelüket. Szombaton az Orosháza következik, idegenben.

A Kecskeméttől elszenvedett vereség után érthető módon mindenki bizonyítani akart. Ennek pedig a következő ellenfél, az Inárcs-Örkény látta a kárát. Az első félidőben már 8-0-ra vezettek Molnárék, amikor először rezdült meg az egri háló. Már a félidőben tetemes előnyre tett szert az egri főiskolás alakulat, 20-7-re vezettek a zöld mezes egriek. Nem sokkal az első játékrész lefújása előtt a vendégektől Hajdú Ágnes lába letapadt, nem tudta folytatni a játékot. A vendégjátékost a mentőknek kellett elvinnie.
A folytatásban némileg magára talált a vendégcsapat, csökkent a különbség, de az eddig még pont nélküli Pest megyeieknek esélyük sem volt a pontszerzésre. 33-19-re nyert az EKFSC, így négy forduló után három győzelemmel és egy vereséggel jelenleg a negyedik helyen állnak Takácsék.
Szombaton a nyolcadik Orosháza következik, idegenben.