Szurkolói ankét

A sajtónak szóló hivatalos bemutatkozás után szurkolói ankétra és nyílt edzésre várta a ZF-Eger férfi vízilabda csapata a szimpatizánsokat. Ezzel a lehetőséggel többen éltek is, hiszen tíz érkező volt a nyáron, akikkel most személyesen is találkozhattak az érdeklődők.

Bár a vízilabdát követő sportbarátoknak nem kell bemutatni a nyáron Egerbe igazoló Hosnyánszkit és Szivóst, vagy éppen a korábban ellenfélként a Bitskey uszodában már pályára lépő montenegrói és szerb válogatottakat, azért a szezon előtt nem árt kötetlen formában is találkozni az új és régi játékosokkal.
– Ezt a bemutatkozási lehetőséget a szurkolók felé kifejezetten a játékosok kérték – mondta Dabrowski Norbert vezetőedző. Az ilyenkor szokásos kérdések, mint a „Miért igazolt Egerbe?”, „Milyen szereplést vár a csapattól?” mellett még egy kis szakma is terítékre került és mindenki elmondhatta véleményét az új csapatról, a szurkolók éppúgy, mint a játékosok- Saját részről azt mondhatom, hogy mindig mindent beleadok a mérkőzéseken. Szerintem ez a mostani Eger, a játékosokat, a szakvezetőket és a körítést illetően is a legjobbak közé tartozik. Mindig győzelemre játszunk és minden versenysorozatban az elsők akarunk lenni – nyilatkozta a montenegrói válogatott, Uros Csucskovics (Uroš Čučković), aki a szerb Partizántól érkezett.
Mitrovics mellett a csapat második számú kapusa, Csoma Kristóf, aki az elmúlt szezonban a Ceglédben védett. Ő egyébként Honvéd nevelés.Erdélyi Balázs 2010-ben szerepelt utoljára Egerben, utána Amerikába ment tanulni. Végzett és visszatért, ráadásul a válogatottban is számít rá Benedek Tibor szövetségi kapitány. A szurkolói ankét végén nyilvános edzést vezényelt a férfi csapat két szakvezetője, Dabrowski Norbert és Petrovai Márton. A vezetőség és a csapat részéről is többen megerősítették, hogy szezon közben is lesz még ilyen találkozó.