Fidesz: „A tét a folytatás”

A Heves megye 1. számú választókerületében induló polgármesterjelöltjeit mutatta be a Fidesz. dr. Nyitrai Zsolt, a párt megyei elnöke azt mondta, esélyes, közigazgatási és önkormányzati rutinnal rendelkező jelölteket állítottak. „A Heves megyei települések a fejlődés pályájára álltak, a tét a folytatás”- emelte ki a politikus.

Heves megye 1. számú választókerületének Fideszes és Fidesz-KDNP támogatással induló független polgármesterjelöltjeit mutatták be az egri Polgárok Házában. Dr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Heves Megyei Szervezetének elnöke kiemelte: Heves megye települései az elmúlt négy évben a fejlődés pályájára álltak, a megye önkormányzatai 14 milliárd forintot kaptak adósságuk csökkentésére, ami jelentősen növelte a települések mozgásterét.

Gazdaságélénkítés, munkahelyteremtés, fejlesztési források a megyébe vonzása és a közbiztonság javítása- összegezte a célokat Nyitrai. Szabó Róbert, a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje, jelenlegi közgyűlési elnök kifejtette, hogy az elmúlt négy évben elkészítették Heves megye területfejlesztési programját, a tét októberben az, hogy meg tudják valósítani a tervben foglaltakat.

Szabó Róbert azt mondta, továbbra is fontosnak tartják a lakosság véleményét, folytatják a konzultációkat a fejlesztési források felhasználásáról.