Jobbik: nincs rend az országban

A Jobbik támogatja, hogy minden megyére kiterjesztik a 24 órás rendőri szolgálatot, de ez az intézkedés a belügyminiszter kijelentésével szemben azt jelzi, hogy nincs rend az országban. Bognár Ignác, a párt egri önkormányzati képviselője sajtótájékoztatóján azt mondta, nem szabad tagadni a cigánybűnözés létezését.

Pökhendi, felháborító Pintér Sándor belügyminiszter azon kijelentése, miszerint időskori sajátosság az, hogy az idős emberek félnek kimenni az utcára Magyarország egyes településein- mondta sajtótájékoztatóján Bognár Ignác, a Jobbik önkormányzati képviselője Egerben. A belügyminiszter a minap jelentette be, hogy országosan kiterjesztik a 24 órás rendőri jelenlétet. A Jobbikos Bognár Ignác szerint Pintér Sándor alkalmatlan a posztjára, a mondatai és tettei nincsenek egymással szinkronban. A Jobbik ugyan egyetért a 24 órás rendőri szolgálattal, de szerintük ez az intézkedés is azt mutatja, nincs rend az országban.
Bognár Ignác szerint nem szabad elhallgatni, hogy bizonyos bűncselekmények cigány származású elkövetőkhöz köthetők. – A rendőröknek nem azokat kellene büntetni, akiknek nincs csengő a biciklijükön, hanem azokat, akik bicikliket lopnak- tette hozzá a Jobbik képviselője.