ESSE I – ESSE II 4-1

Az Egri Sportcentrum két csapata, a megyei II. osztályban és a megyei IV. osztályban induló együttesek egymás ellen játszották első felkészülési mérkőzésüket. 4-1-re nyert a fiatalokból álló csapat. Szabó Béla és Pápai Zoltán együttese legközelebb szombaton, 17 órától a Cserépfalut fogadja a Felsővárosi Sporttelepen.

1922. augusztus 27.: MOVE Egri SE – MOVE Egri SE Old Boys 6-2. 2014. július 17.: Egri Sportcentrum SE – Egri Sportcentrum SE öregfiúk 4-1. 92 év van a két felkészülési labdarúgó mérkőzés között, de nagyon sok a hasonlóság. Mindkét esetben klubon belül találták meg a felkészülési találkozó ellenfelét. Arról már nincs hír, hogy 92 éve ki lőtte az első gólt, de a megye II-es és a megye IV-es Egri Sportcentrum SE szezonbeli első összecsapásán az öregfiúk voltak a frissebbek. Csontos Róbert rosszul talált el egy hazaadást, Szabó csapott le a labdára és beemelte az üres kapuba, 0-1. Hat perccel később jött az egyenlítés egy kapu előtti kavarodást követően Csohány Gábortól, de még az első félidő vége előtt megszerezte a vezetést a megye II-es csapat. Szucsik Ádám, távolról vette be Loj kapuját, 2-1. Fordulás után Szabó Béla és Pápai Zoltán új embereket is csatasorba állított. Közülük a végig veszélyesen játszó Tompos Krisztián kétszer is eredményes volt, beállítva a 4-1-es végeredményt. A megye II-es csapatban a két edző is játszott egy-egy félidőt.
Legközelebb szombaton 17 órától a Borsod megyei II. osztályba felkerülő, több volt egrivel felálló Cserépfalut fogadják a Felsővárosi Sporttelepen. A bajnoki szezon augusztus 9-én kezdődik. Az egy csoportos megyei II. osztályban szombaton játssza hazai mérkőzéseit az Egri Sportcentrum.

Felkészülési labdarúgó mérkőzés.
Egri Sportcentrum SE I. – Egri Sportcentrum SE II. 4-1 (2-1)
Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfüves pálya. 2014. július 17. V.: Harmati Péter
ESSE I.: (1. félidő): Csontos R. – Cserős D., Lehóczky, Dóczi, Horváth P. – Szucsik, Csohány T., Szász V. – Pápai Z., Farkas Zs., Csohány G.
2. félidő: Kazsa D. – Nagylaki, Lehóczky, Dóczi – Grassi, Csohány T., Szabó B., Horváth P. (Szász V.) – Csohány G., Tompos K., Szucsik. Játékos edzők: Pápai Zoltán, Szabó Béla.
ESSE II.: Loj – Sztankó, Almási, Ladányi, Erdélyi – Garabás, Rabi, Lőrincz, Bódi – Nyilas, Szabó A. További cserék: Cserős V., Ivancsó, László, Pintér, Szabó Z.
Gólszerzők: Csohány G. (19.), Szucsik (34.), Tompos (65., 70.), ill. Szabó A. (13.)

A megyei II. osztályban szereplő csapat következő előkészületi mérkőzése:
Egri Sportcentrum SE (Heves megyei II. oszt.) – Cserépfalu KSE (BAZ megyei II. oszt.)
2014. július 19., 17:00, Eger, Felsővárosi Sporttelep

Az augusztus 9-én kezdődő Heves megyei II. osztály 18 csapatos mezőnye:
Csány SE, Egerszóláti SK, Egri Sportcentrum SE, Energia SC Gyöngyös, Erdőtelek SE, Hatvani Lokomotív SE, Hevesi LSC, Lőrinci VSC, Mátraballai FK, Mátraderecske SE, Novaj-Ostoros SE, Petőfibánya BSK, Poroszló SE, Szücsi KSK, Tarnalelesz MSE, Tarnaméra SE, Visonta SC, Zagyvaszántó SE