Startra kész a Pinceszínház

Musical, romantikus vígjáték, vígopera és gyerekeknek szóló előadás is szerepel az Egri Pinceszínház idei nyári kínálatában. Az Érsekkertben, a tó mellett idén két színpadot is felállít a társulat.

Különleges és szórakoztató darabokat mutatunk be idén az Érsekkertben, nagyszabású nyári őrületre készülünk – mondta Tatár Gabi az Egri Pinceszínház sajtótájékoztatóján. A gyerekelőadások mellett musical, romantikus vígjáték, és vígopera is szerepel a repertoárban.
Az első bemutató a Csoportterápia című musical lesz Méhes László rendezésében, a főbb szerepekben Erdélyi Tímeát és Puskás Pétert láthatjuk. A darabban három férfi és három nő analízisre érkezik, mindegyik küzd a saját problémáival.
Pálfi Zoltán a Jövőre veled, ugyanitt című zenés vígjátékot rendezi az Érsekkertben felállított kisszínpadon, Szívós Győző, Soós Diána és Baráth Zoltán szereplésével. A Pinceszínház első alkalommal – a Miskolci Nemzeti Színházzal összefogva – operaelőadásokat is műsorra tűz: két egyfelvonásos vígoperát is láthat majd a közönség.