Felújítják a Koszorú utcát

A városi költségvetésből 30 millió forintot különített el az önkormányzat a Koszorú utca felújítására. A rekonstrukció kapcsán Bognár Ignác, a Jobbik önkormányzati képciselője hívott össze lakossági fórumot.

A Szépasszonyvölgybe vezető Koszorú utca méltatlanul rossz állapotban van, ezért fontos annak felújítása – emelte ki Bognár Ignác. Mint mondta, már többször fordult Habis László polgármesterhez, hogy a város tegye rendbe az utcát, de mostanáig ez nem történt meg. Idén 30 millió forint jut aszfaltozásra, a csapadékvíz-elvezetés, az ivóvízhálózat korszerűsítésére. A beruházáshoz az Egri Vízmű is kapcsolódik.
A lakossági fórumon a Városüzemeltetési Irodát képviselő Molnár László tájékoztatás aszerint 100 méteres szakaszonként végzik a felújítást, ez alatt nem lesz lehetőség autós közlekedésre a Koszorú utcában. A lakók többsége a közlekedés, illetve a parkolás miatt aggódott, mint mondták, nem tudják majd hol tartani járművüket a felújítás idején. Ezen kívül azt kérték, lehetőleg szüret után kezdjék a beruházást, tekintve, hogy sokakat érint a pincék megközelítése.