Ujhelyi Makláron kampányolt

Erős, határozott érdekképviseletre készül az Európai Parlamentben dr. Ujhelyi István. Az MSZP képviselő-jelöltje Makláron ismertette terveit. Ez a Heves megyei település kiváló példája az uniós tagság előnyeinek, ugyanis számos fejlesztés valósult meg itt közösségi forrásból- emelte ki a politikus.

Vörös könyvvel járja az országot Dr. Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselő jelöltje. Kampányútja során ebbe gyűjti a lakosság megfogalmazott észrevételeit, elvárásait. Azt tervezi, ha képviselő lesz Brüsszelben, magával viszi emlékeztetőnek. Ezúttal Maklárra látogatott, a település szerinte remek példa az Unióhoz való tartozásunk előnyeire, ugyanis közösségi forrásból számos jelentős fejlesztés valósult meg itt. Ujhelyi határozott politizálásra készül Brüsszelben.
Munkát, kenyeret és tisztességes béreket – így foglalta össze céljaikat az MSZP-s Újhelyi István. Az európai parlamenti munkában készek lesznek a kompromisszumokra, de ha kell, az asztalra csapnak majd- emelte ki a képviselőjelölt.