A tenisz CSB I. osztályában az Invest-Sólyomszem

Már túl van négy mérkőzésen a tenisz csapatbajnokság I. osztályában az újonc egri Invest-Sólyomszem együttese. Az eddigi mérleg egy győzelem és három vereség.

Hosszú idő után ismét az I. osztályban szerepel az egri férfi tenisz csapat, az Invest-Sólyomszem együttese. Igaz, ez a honi második vonalat jelenti, hiszen a Szuper Ligában játszanak a legjobbak. Azért így sincs szégyenkezni valója az egri fiataloknak, hiszen a zömében fővárosi együttesekkel feltöltött Keleti-csoportban nem egy volt Davis Kupa-játékost alkalmaznak. A Pós Gábor által felkészített 96-97-es születésű egri fiúk 2012-ben indították a nagy menetelést. Minden évben sikerült az adott osztályt megnyerniük, így jutottak fel 2014-re az I. osztályba.
Kezdésként kikaptak 6-1-re a fővárosi Tálentumtól, majd ugyanilyen arányban verték a Békéscsabát.
A harmadik és negyedik fordulóban hazai pályán, a Rákóczi úti Invest Sportcentrumban fogadták szombaton a Gyöngy-Diego-t, vasárnap pedig a Mini Garrost. Mindkét nap minimális arányú, 4-3-as vereséget szenvedtek Ráczék.
Az alapszakaszból még három forduló van hátra, mindhárom júliusban lesz. Először a Szuper Ligából kieső Építőkhöz utaznak az egriek, utána a Vasast fogadjuk, végül a Fővárosi Vízművekhez utaznak a fiúk. Közben júniusban Vidék Bajnokság Szentesen, ahol érmes reményekkel indulhatnak az egriek. Ha sikerül a felsőházi rájátszást kiharcolni, akkor július második felében további mérkőzések várnak a csapatra.

Invest-SÓLYOMSZEM KTE – MINI GARROS TC 3/4
Farkas Richárd – Kellner Ádám 36 36
Nagy Máté – Kellner Ferenc 26 57
Tóth József – Szabolcsi Gábor 76 16 Mini G. fa
Kovács Imre – Molnár Krisztián 63 63
Rácz József – Stein Ottó 63 64
Nagy M., Rácz J. – Kellner F., Stein O. 63 16 7/10
Farkas R., Kovács I. – Kellner Á., Molnár K. 46 26