Indul az év a Máraiban

Az Irie Maffia koncertjével kezdődtek el a Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont idei programjai. Az év során többek között húsvéti programok, tavaszi gasztrofesztivál, gyereknapi rendezvények, kiállítások, színházi előadások, koncertek várják majd az érdeklődőket.

Sajtótájékoztatón számoltak be a Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont idei programjairól.
Kovács Katalin, az EKMK igazgatója úgy fogalmazott: ez kísérleti év lesz a Márai számára, az a cél, hogy a központot beemeljék a város turisztikai pezsgésébe. A programok összeállításánál arra törekedtek, hogy minden korosztályt megszólítsanak.
A húsvéti programok után többek között tavaszi gasztrofesztivál, gyereknapi rendezvények, kiállítások, színházi előadások, koncertek, szüreti programok várják majd az érdeklődőket. Fellép például az Edda, Keresztes Ildikó, a Kormorán, a Quimby és Lajkó Félix is. A sajtótájékoztatón elhangzott: a jövőre húszéves Kerekes Band 2015. május elsején a Máraiban ad jubileumi koncertet, és a következő években minden május elején fellépnek majd a helyszínen. Az idei évet az Irie Maffia koncertjével nyitotta meg a Márai központ.