Bajnai a létrán

Az államosított magánnyugdíj vagyonnal és a paksi bővítésre felvett hitellel együtt 9 milliárd forint az államadósság, az Orbán-kormány 650 milliárd forint értékben államosított – összegezte az elmúlt 4 év szerinte rossz fejleményeit Bajnai Gordon Egerben. Az Együtt 2014 társelnöke Szalóczi Géza, az Összefogás Heves megye 1.számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje létrás kampányát támogatta a megyeszékhelyen.

A létrán állva Bajnai Gordon is készített fotókat a rendhagyó kampány keretében magáról és az összefogás egri jelöltjéről. Mint az Együtt 2014 társelnöke kijelentette, győzelmük esetén első dolguk a jogállamiság helyre állítása lesz, majd a gazdaságba vetett bizalom visszaszerzése, valódi munkahelyek teremtése, az önkormányzatok talpra állítása, a szolidaritás erősítése, a kétkulcsos adórendszer megteremtése következik.
Szalóczi Géza, az Összefogás egri jelöltje az önkormányzatok autonómiájának visszaállítását emelte ki programjában, beleértve azt is, hogy a kórházakat és az iskolákat vissza adják a helyhatóságoknak.