Gál Judit reagálása Szalóczi Géza nyilatkozatára

Gál Judit szóvivő a következőképp reagált Szalóczi Géza nyilatkozatára – A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség párbeszédet folytat az emberekkel. A Fidesz-KDNP a kormányváltás óta rendszeresen kikéri a magyar polgárok véleményét, ennek is köszönhető számos az emberek számára fontos intézkedés, amelyek megszavazásában Nyitrai Zsolt is részt vett: a rezsicsökkentés, a családi adórendszer, a gyed-extra, a kettős állampolgárság, a segély helyett munka alapú társadalom bevezetése.

A FIDESZ számára az emberek véleménye a legfontosabb, amit a véleménykérő levelünk is jól példáz. A választópolgárok számára kiküldött kérdőív nagyon sikeres, folyamatosan érkeznek a válaszok és észrevételek a megadott elérhetőségekre. Emellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a választásokig minél több emberrel személyesen találkozzunk, és minél több észrevételt hallgassunk meg. Az emberek látható módon értékelik a “Hallgassuk meg egymást!” politikáját.
Sajnálatos, hogy a Gyurcsány-koalíció jelöltje nem érti meg ennek lényegét.
Ha venné a fáradságot, hogy felvegye a kapcsolatot a Heves megyei választópolgárokkal, akkor rádöbbenne, hogy a legtöbben arra várnak választ, hogy miként kerülhetett egy MSZP-s vezető politikus bankszámlájára 250 millió forint, illetve miért nem tud ezzel elszámolni.
A Gyurcsány-Bajnai koalíció jelöltjére jellemző, hogy személyes befolyásával üzérkedik, ahogyan tette ezt Simon Gábor is – áll Gál Judit Heves megye 1. számú választókerülete szóvivőjének közleményében.