Fontos-e?

Fontos-e, hogy a térségnek olyan képviselője legyen, aki közvetlenül segítséget tud kérni a kormánytól? – áll Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselőjelölt kampány-kérdőívén. Szalóczi Géza szerint ez azt sugallja, hogy egy képviselő közel legyen a tűzhöz, holott Nyitrai Zsolt tekintetében az ő kormányhoz közelinek vélt pozíciója a térség számára haszontalan. Az Összefogás jelöltje kijelentette, győzelmük esetén újra demokratikus köztársaságot, kulturált jogállamot építenek föl.

Nyitrai Zsolt sem az M25-ös út mihamarabbi megépítését, sem a kórház-felújítási projektet nem tudta elősegíteni, hasztalan az igyekezete, hogy befolyásos politikusnak tüntesse fel magát – jelentette ki Szalóczi Géza. Az Összefogás képviselőjelöltje hozzátette, visszatetsző, ha egy politikus a személyes befolyásával üzletel, ha ez csak szavazatok bezsebelését célozza.
Szalóczi Géza kijelentette, az Összefogás célja, hogy ne egyes emberek helyezkedési képességén, netán jóindulatán múljon az ügyek intézése, hanem intézmények szakszerű működésén.