Egri Squash Sportegyesület

Háziversenyt rendezett az egy éve alakult Egri Squash Sportegyesület. Az egyelőre fiatalok edzésével és versenyeztetésével foglalkozó klub évzáró rendezvényén hat kategóriában értékelték az indulókat. A gyerekek mellett a szülők is ütőt fogtak.

A karácsony előtti időszakban az egyes sportegyesületek előszeretettel rendeznek háziversenyeket. Így volt ez 100 évvel ezelőtt, de így van ez most is, mint például a város egyik legfiatalabb egyesületénél, az Egri Squash Sportegyesületnél is. Tavaly december 27-én alakult a klub.
Most már egyre több versenyen vesznek részt a gyerekekkel. A legjobbakra, mint például Gyurina Dóra, már a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek.
Még mielőtt azt hinnénk, hogy csak 10 év felett érdemes ezt a sportot elkezdeni, a hat éves Lukács Ádám példája is azt bizonyítja, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Ő is a 4 éves Bolyós Csengével együtt rendesen jár edzésre.
A gyerekeknek heti három edzést tartanak: kettő labdás, egy pedig kondi. Ezen a versenyen hat korosztályban – beleértve az Anyuka és Apuka-kategóriát is – értékelték az indulók teljesítményét. Az eredményeknél most mégis inkább maga a játék volt a fontosabb.

Apuka kategória: 
1. hely Gulyás István
2. hely Szegedi Barna
3. hely Bolyós Csaba

Anyuka kategória:
1. hely Kiss Ágnes
2. hely Tóth Andrea
3. hely Kántor Ildikó

U15 versenyzők
1. hely Fodor Attila
2. hely Gyurina Dóri
3. hely Suba Bence

U11 versenyzők
1. hely Fodor Olivér
1. hely Lukács Dávid
1 .hely Macsinka Marcell
(náluk körbeverés volt, így nem tudtam igazságot tenni és született három 1. hely.)

U13 kezdő
1. hely Máté Szofi
2. hely Máté Bence
3. hely Bolyós Rebeka

U15 kezdő
1. hely Pócsi Vanda
2. hely Gulyás Petra
3. hely Prokai Zsófi

U6 kezdő
1. hely Bolyós Csenge
1. hely Lukács Ádám
(itt végképp nem lehetett dönteni.) :):)