Már lehet szavazni – idén is kiválasztják Eger Csillagait

Október 22-e óta lehet szavazni az Eger Csillaga díj idei jelöltjeire. Az Egri Lokálpatrióta Egylet idén már hetedik éve adja át az elismerő díjat azoknak az egri cégeknek és magánszemélyeknek, akik munkájukkal öregbítik a város jó hírnevét. A szavazatokat november 21-éig lehet leadni az interneten, vagy papír alapon.

Az egri lokálpatrióták honlapján már látható kiket jelöltek idén az Eger Csillaga díjra. Idén is öt kategóriában lehet szavazni. A szervezet, az intézmény, a magánszemély, a fiatalok és a tavaly elindított gazdasági társaság kategóriákból választhatják ki a szavazók a számukra legszimpatikusabb jelöltet. A szervezet kategóriában a Felnémeti Derűs Alkony Nyugdíjas Egyesület, az Egri Úszó Klub és a Pinceszínház szerepel. Az intézmények között a Dobó István Vármúzeum, az Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona és az IFI Pont kapott helyet. A magánszemélyeknél Demeter Zsuzsa bábművészre,
Flaskay Mihályra az Autista Alapítvány elnökére és Nagy Ernő festőművészre szavazhatnak. A fiatalok között Gál Tibor borászt, Fajcsák Dénes építészt, Rudinszky Ádám sportolót jelölték. A gazdasági társaságok kategóriájában az Első Szuperinfó Kft.-re, a Nívóber Kft.-re és a Városgondozás Eger Kft.-re lehet voksolni. A szavazatokat november 21-én éjfélig lehet leadni elektronikusan a lokálpatrióta egylet honlapján, vagy papír alapon ugyaneddig a patika múzeumban. Az eredményhirdetést hagyományosan advent első vasárnapján rendezik.

Szavazás: www.egrilokalpatriotak.hu